top of page
  • Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

ÖYLE BAŞLAMIŞTI, BÖYLE BİTTİ.

ÖYLE BAŞLAMIŞTI, BÖYLE BİTTİ.

FireShot Capture 13 - @serdabuyukkoyuncu • Instagram fot_ - https___www.instagram.com_p_BluoBVhg9JC_.png

.

Kahvaltı yine deli. @portfrankie nin sahibi Kaya’nın en bayıldığım yönü bulunduğu yörenin halkına destek vermesi, köylülerin tarlalarından alması her sebzeyi, her meyveyi. Reçelden, yağa, kaymaktan bala köylüden satın alıyorlar. ‘Turgutlu Muzaffer amcamın tereyağı’ gibi de her birinin önünde üreticisinin adını yazmışlar minik bir tabelada.

👍

Kahvaltı da muhteşemdi. (Saffet’te yine aynı şişe…)

🤤

Sonra Kaya’ların teknesi ile Dirsekbükü’nde Hüsnü ve Asuman Güreli’nin teknesine gittik. Yemekleri @mlhdemirel ile Kaya’ların teknesinde yaptılar. Tabaklar küçük bir botla öbür tekneye servis yapıldı. Konforumuz süper ötesi.

🍹

Kendinizi denizde değil de boşlukta hissedeceğiniz berraklıkta bir koy düşünün. Yine tüm sahil göz alabildiğine orman. Kıyıda küçücük şipşirin bir restoran: Ali’nin Yeri.

😆

Bu kıyılara gelen yabancı ya da yerli her ünlü politikacı, futbolcu, şarkıcı burada yemek yemiş.

🍷

Muhteşem denizlerde yüzdük, lezzetli yemekler yedik. Akşamı Ali’nin Yeri’nde noktalayıp tekneye döndük.

🥂

Güreli ailesi kendi teknelerinde geceyi geçirmemizde öyle ısrarcı oldu ki hep beraber teknede uyuduk.

🤤

Ertesi sabah saat 05.00. Biri içerden karnımı yumrukluyor. Yetmedi tekmeliyor. Hanginiz dedi ‘Saffet olabilir mi?’ diye. Ne mübasebet.

😵

Ama bir an o kahverengi şişe geldi gözümün önüne. Acıdan halüsinasyon görüyor olabilirim ama şişenin üzerindeki etikette kuru kafa resmi vardı galiba. Yine de kimseyi zan altında bırakmış gibi olmayayım.

😈

Gelelim benim hayal meyal hatırladığım kısmına.

😣

09.00 a dek kendi kendimle savaştım. Ardından Sevda ısrarlarıma aldırmadan Saffet’e haber verdi. Sonrası jet gibi gelişti.

🏇

Saffet’ler daha yakınız diye D Maris’i aradı. Hızır gibi 2 sürat motoru bizleri almaya geldi. Sahilde ambulans bekliyordu. Daha içindeyken müdehale başladı. Ahu Hastanesi’ne geldik, acilden içeri alındık.

🤹

Meyve kokteylleri ile başlayan ziyafetleri serum, iğne, bağırsak düzenleyici, probiyotik, ağrı kesicinin her kombinasyonu ile dolu kokteyllerle noktalamış oldum. Sabah taburcu olup uçağa bile yetiştim.

😲

Anlamadım? O kahverengi şişe ne mi oldu?

??? Bilmem, artık Saffet’in elinde görmüyorum. Niye ki?

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page