top of page
  • Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

SAFFET İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİ DİLE GETİRMEK İSTİYORUM…

SAFFET İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİ DİLE GETİRMEK İSTİYORUM…


.

@saffetemretonguc

Ciddi bir depresyon, bunalım geçiriyor bence. Takıntıları oluştu. Takıntı konusu da ‘ben’.

@sevda.buyukkoyuncu yu da kendine taraf yapmaya çalışıyor. Düşünün artık durumunu. Düzenli periyodlarla beni karıma fişfikliyor.

Başıma gelen en ufak aksiliklerle aşırı mutlu olup ani neşeleniyor.

Ama takipçi sayım arttıkça, Serdoşcan üye sayıları önlenemez bir şekilde yükseldikçe depresif bunalımlara giriyor. Kilolarca tatlı yemesini buna bağlıyor.

Bir yandan da son yazdığım ‘Reklamlara Geldiniz’ yazımı kendi hesabında paylaşıp yaklaşık 1000 yeni dost kattı aileme. Bu arada reklam konusunda 1000 civarında fikir paylaşıldı.

Sağlığımla ilgili endişelerim yüksek. Adam @sixsenseskaplankaya ‘ya götürüp sağlık muayenelerimi yaptırttı. Hatta gizli kayıt yaptı, doktor değerlendirmesinde. Kendimi kurbanlık koyun hissediyorum. Hani kurban edilmeden sağını solunu yoklarlar, ağzına, dişine bakarlar ya mundar mı diye?

Gittiğimiz yer 5 milyon m2. Yoğunuz diye akşam üzeri 5 milyonuncu metrekaredeki plaja götürdü beni. Hava karardı. Araç çağırdım dedi. 50 dakika sonra geldi araba. Zifiri karanlıkta ormanın derinliklerinde bir Saffet bir de ben.

Sonra @sabrinashaushotel e geldik. Kara ile bağlantısı yok. 😱 Öyle bir odada kalıyoruz ki denize -5. Denize sıfırdan bile yakın yani. Oda muhteşem de benim yatağımın tepesinde 1000 ton falan gelen bir e var. Korkumdan yerde yattım.

Yine başarısız olunca bu kez @dionysosvillagehotel e getirdi. Muhteşem bir yer. Gökyüzündeki uçaklara yukarıdan bakıyorsunuz. O kadar yüksek yani. 43 taş evi ormanın içine öyle bir yerleştirmişler ki sanırsınız yoklar.

Konfor inanılmaz, evlerin her biri size özel. Muhteşem sonsuzluk havuzu, yaklaşık 300 metrelik bir yar ve uçurum var manzarada. Yemekler olağanüsü. Sahibi Ahmet Abi deli. İdealizm tavan yapmış adamda.

Her şey çok hoş gibi değil mi? Ormanın içinde🙄, evde tek başıma😨, uçurumun kenarında🤪, dev bir havuzda😳, Saffet 😎 ve ben😇.

“Manzara da resim çekelim Serda, havuza girelim Serda, uçurumdan aşağıdaki uçaklara taş atalım Serda”

Yazılarım kesilirse başıma bir şey gelmiş demektir, söyleyeyim de.

FireShot Capture 5 - @serdabuyukkoyuncu • Instagram foto_ - https___www.instagram.com_p_BmqBAR5gwem_.png
2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page