top of page
  • Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

MASAJ SEVER MİSİNİZ?

FireShot Capture 8 - @serdabuyukkoyuncu • Instagram foto_ - https___www.instagram.com_p_BmVjvzZgotc_.png

MASAJ SEVER MİSİNİZ?

.

Ben de…

.

Tam 17 yıldır fazlam olduğunu düşündüğüm 5, bazen 7 kilomu kalıcı olarak vermek için uğraştım.

Herkesin bir takıntısı varsa benimki de bu.

.

Akla gelen her yöntemi denedim. Bildiğiniz tüm diyet toz, sıvı, mamalarını tükettim. Zaman zaman günlerce sadece toz ve sıvı ile beslendim.

.

Yıllarca spor salonlarının müdavimi oldum. Önce Serda, sonra Serda Abi, şimdilerde Serda Amca olarak istikrarlı spor hayatım için yeni başlayanlara örnek gösterildim.

.

Pek çok spor çeşidi denedim, hasar aldım spor yapamaz duruma geldim. Üzerime at, motor, kayak yapan çocuk ve son olarak halter düşünce spora 1 yıldır ara verdim. (Gülmeyin çarpar Allah Baba hepinizi)

.

Sporun yan etkisi çok spor yapanlarda görülen düşük nabız oldu. Yaş gereği metabolizma da yavaşlayınca kilo vermek zorlaştı, almak ise ‘yemeğe daha bakarken kilo almak’ kıvamına dönüştü.

.

Bu kez @otuz6beden ler, spa’lar sağlık merkezleri dönemim başladı.

.

Saffet ile gittiğimiz her spa, tüm hünerlerini denememizi istiyor.

.

Sorun şu ki Saffet uyanık. Gider gitmez benim kalbimde aritmi var deyip kenara çekiliyor. Ondan sonra gelsin masajlar, kürler ve keyifli saatler.

.

Serda’da yok böyle bir şey. Metabolizmayı şok etmek adına Serda “Everest Tepesi” basınçlarında mı koşturulmuyor, eksi 100 derecelerdeki dolaplara mı sokulmuyor, vücuduna iğneler mi batırılmıyor, basınçlı sulu hortumlarla mı yıkanmıyor?

.

Bu arada Saffet ağzında kürdan, elinde bitki çayı bir masajdan, bir masaja gidiyor. Ben açlık orucunda, onun yediği önünde yemediği arkasında… Bana yapılan eziyetleri sağlıklı içkisini yudumlarken seyreden Saffet’e bir de herkes anlayış göstermiyor mu?

Gel de çıldırma…

.

Hepsine türlü işkence yapmak istememe de vücudumda birikmiş negatif enerjilerin boşalması, çakralar falan demiyorlar mı?

.

Ha bu arada Serda aç… Çok aç..

.

@sixsenseskaplankaya ya geldiğimizde her türlü işkenceye hazırlamıştım kendimi. 5 milyon m2 lik tesis, Dünya’nın en iyi otel ve spa’ları, Avrupa’nın en büyük sağlık merkezlerinden biri denince ‘Ne yenilikler var işkence dünyasında?’ diye bir uğrayalım dedim Saffet’e.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page