top of page
  • Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

HER ŞEY ÇOK GÜZEL BAŞLAMIŞTI…

HER ŞEY ÇOK GÜZEL BAŞLAMIŞTI…


.

Son postumda ‘Cemiyet Hayatının İncelikleri’ konulu yazımı yazmıştım.

.

Dünyanın en güzel otellerinden biri olduğunu düşündüğümüz D MARİS’te kalmıştık. Güzellik bence önce doğasından geliyor. Muhteşem koyları olan, sükunetin tavan yaptığı, ormanın seslerinin müziğin en güzelini koro halinde sunduğu bir yer düşünün. Buna bir de konforun her türünü ekleyin. Yemeklerin bile ülkenin en seçkin restoranlarında yendiği bu tesis sanırım ülkemizin dünya turistlerine açılan en güzel yüzlerinden biri.

.

Darısı ‘Her şey dahil otelcilik sistemi’ne, döviz kurlarındaki büyük fark da eklenince sudan ucuz hale gelen tesislerimizin başına…

.

Bunca yeri gezmemize rağmen doğamızın mükemmel, tesislerimizin hatırı sayılır güzellikte olduklarını düşünüyor, ama dünya turizminde en ucuz ülkelerden biri olduğunu görüyoruz.

.

@dmarisbay bu anlamda dünyaya emsal olacak bir yer. O sebeple pahalı, o sebeple bir yıl öncesinden dolu… (Bunu eleştiren takipçilerimiz, Euro ile hesaplarsanız dünya turizmi için hala makul.)

.

Ardından sevgili Kaya ve İrem’in @portfrankie ‘sine geçtik tekneyle. Bence Budistler burayı görseler boşuna Everest tepelerinde gezmezlerdi.

.

Göz alabildiğine orman. Çok iyi bir tasarımcının elinden çıkma çok şık @martihotels Hemithea isimli butik otel ile yan yanalar.

.

Şahane yemekler, şahane müzikler, şahane manzara… Jazz’ın en ballad hali, ormanda yankılanan aksi… Deniz masmavi… Ortam uhrevi… Sevgili @kayademirer ve ünlü Şef @mlhdemirel ise deli.

.

Günün oltaya takılanı, günün fırına gireni, günün fırında dinleneni, günün serbest gezeni… Sanırsınız hayvanlar alemi.. (Alem dergisine gönderme mi var ne?)

.

Jazz, deniz, orman, deli yemekler ile mutluluk tavan yapmıştı.

.

Saffet’in elinden bırakmadığı o küçük kahverengi şişeyi merak etmeyen kalmadı ama, ser veriyor sır vermiyor. Aynı şişe Fulya Nayman’lardaki yemekte de masadaymış. Sevgili Tuğba Keskin dikkat etmiş, 3 no’lu fotoyu yollamış.

.

Yemekte beraber olduğumuz sevgili Asuman ve Hüsnü Güreli’nin yatında buluşmak ve kahvaltıdan sonra gördüğüm en güzel koylardan Dirsek Bükü’ne gitmek üzere geceye son verdik.

.

YARIN SIR PERDESİ ARALANIYOR…

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page