top of page
  • Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

BİR KONSOMATRİSİN HAYATI VE SIRLARI…

BİR KONSOMATRİSİN HAYATI VE SIRLARI…


.

BİR SIRRI AÇIKLAMAK ZORUNDAYIM… ÇOK DÜŞÜNDÜM, SONUNDA AÇIKLAMAYA KARAR VERDİM…

😉

Gündüz işinde gücünde, gece yine işinde ama bambaşka bir unvanla. O, hem gündüzün hem gecelerin starı.

😉

Gündüz herkes gibi işinde, toplantısında, akşam çökünce gecelere akmaca. İnsanları memnun etmek adına masa masa dolaşmaca… Hatta zaman zaman DJ kabinlerinde müziğin başında.

😉

Yaşı biraz geçkince, uzun saçlarına ak düşeli epeyce olmuş anlaşılan. Ama o yine de dolaştığı masalarda içkilere kadeh kaldırırken kahkahalarına eşlik ettiriyor savurduğu ak saçlarını.

😉

Gece hayatındaki ikinci yüzünü, gündüzün iş hayatında bilen var mıdır bilinmez?

😉

Gündüzleri ajans sahibi, fotoğrafçı, seyahat yazarı ve daha çok fazlası…

😉

Sahibi olduğu ajansta çalıştığı markalara fikir üretiyor, toplantı üstüne toplantı, sunum üstüne sunum yapıyor. Aynı zamanda bir gazeteci. Vakit buldukça kitap ve fotoğraf projelerini toparlıyor. En son ‘1 yılda 23 ülkede 70’e yakın şehirde 101 nokta’ konseptli Instagram Günlüğü kitabını çıkarmıştı mesela.

😉

Hava kararınca ise gece karakterine dönüşüyor.

Müşterilerinin beklediği kıyafetlere bürünüp, saçlarını parfüme buluyor. Tüm masaları geziyor, her müşterisiyle ayrı ayrı ilgileniyor, onları mutlu etmek için gereken her şeyi yapıyor. Yaşına, yüzündeki çizgilere isyan eden ruhu teslim olana dek de, bu iki karakterli hayatı devam ettireceğe benziyor.

😉

Hayat hiç de kolay değil, ruh bu ne yapacağı hiç belli değil. Siz onu gündüz hayatı ile tanırken o gecelerin starı olmaya devam ediyor.

Haa kim mi? Yazmadım daha değil mi? Söyleyeyim o zaman.

😉

Adı: Levent

Soyadı: Özçelik

Levent Özçelik’in muhteşem hayatına hoş geldiniz.

😉

Gündüzü bu kadar yoğun, koşturmalı biri neden hızını alamayıp gece hayatından da rol çalsın? Levent’e göre fotoğraf çekmek, bir kulübü döndürmek, DJ’lik yapmak, yazı yazmak, parti vermek hep birbirini besleyen durumlar. Eksenindeyse müzik, gece, parti var.

😁😁😁

Aa siz yazdıklarımdan onun bir kadın olduğunu mu sandınız? Tekrar okuyun. Bakın hiç öyle bir şey yazmış mıyım?

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page