top of page
Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

AÇLIK OYUNLARI… .

Allahaısmarladık. . Avusturya’ya gidiyorum. Şu takıntım için… Vermeye çalıştığım 4-6 kilo yani… Yemediğim halt (halt burada mama, toz, sıvı, yağ yakıcı, nabız arttırıcı, detoks türevleri vb nin geneline verilen isimdir.) kalmadı 17 senedir. Yapmadığım spor ve geçirmediğim kaza kalmadı.

Ama Saffet’in @saffetemretonguc dediği deyimle ‘bir ayağım çukurda’ olsam da hala teslim olmadım.

🍟

Duydum ki Avusturya’nın güneyinde Maria wörth isimli bir yer varmış göl kenarında. Yanında da Viva mayr isimli bir yer. Sizi gölün sihirli gençlik sularında yıkayıp, kendi gizli formüllü yiyecekleri ve iksirli kürleri ile tığ gibi yapıyorlarmış. Hatta ‘en zayıf kim?’ diye gösteren, olmadı seni zayıf gösteren aynaları bile varmış.

🥗

Denenmemiş bir o kalmıştı diye tası toprağı toplayıp Avusturya’ya gidiyorum.

🥗

Ama uzun bayram tatillerinde yok @vientoalacati , yok @bodrumedition yok, @nikkibeachotelbodrum , olmadı @ biblosbeachresortalacati , @perispirialacati deyip her birinde yemeklere yumulursan olacağı budur. (ben değil Saffet için yani… Ben su içsem yarıyor, bendeki mesele bu)…

🥗

Kim o gülen yine.. Yaa biz bu arkadaşı yollamadık mı? Kim aldı yine içeri. Bak canım kardeşim ‘su’ kilo aldıran bir şeydir. Gülünecek bir şey yok. İnanmazsan sor şu 63000 takipçimize, kaç tanesine su içse yarıyor diye. En az yarısı evet demezse ne olayım.)

Hele bir de Saffet İskoçya’da tatlı bombardımanı yapınca mideye… Çocuk fena… Pantolonunun önü kapamadığından etek kıvamında kilt giymiş oralarda. Boy boy poz vermeler falan hep numara… Sarmış kendini 8 m tartana, sonra kim yakışıklı? diye sormalar… Gençlik işte, kanları kaynıyor…

🥣

İşte kalktık gidiyoruz masal gibi diyarlara, iksirli sularla yıkanmaya, fit dönüp yeni sezona hazırlanmaya.

🍜

Size günlük tutacağım oradan, gelişmeleri paylaşacağım. İlk günden sonra bitap düşüp, elim titrer gözüm kararırsa imla hatalarımı hoş görürsünüz artık.

🍰

Az sonra yola çıkıyoruz, vedalaşalım istedim gitmeden.

🥧

Ama önce karnımızı iyice bir doyuralım dedik @murverkarakoy ün ziyafet sofrasında, malum aç kalacağız ya oralarda.

🍨

Ayy yine mi gülüyor şu takipçi. Çıksana kardeşim şuradan sen

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page